Wij zijn nieuwsgierig, spraakmakend, hebben lef en zijn eigenwijs. Vol enthousiasme en passie helpen wij klanten om hun (groei) ambities te realiseren. Dit doen wij in nauwe samenwerking mét onze klant.

Wij houden niet van ivoren torens en werken daarom graag in de organisatie van onze klant.

SAMENWERKEN

Wij werken samen met andere bedrijven en ZZP-ers om jou de beste kwaliteit en capaciteit te kunnen leveren. Wij zetten graag onze partners in voor o.a. Social media marketing, user experience design en marktonderzoek zodat wij ons kunnen focussen op waar wij goed in zijn; Strategie en projectmanagement.

Hierdoor bestaat LILYD uit een groep jonge, ambitieuze en zelfstandige ondernemers die samenwerken. Iedereen heeft zijn of haar eigen expertise en we zetten die expertise in wanneer nodig.

TEAM

Oprichter van Lilyd. Heeft (internationale) ervaring, korte en langdurige projecten bij b2b en b2c bedrijven. Ervaring in verschillende branches o.a.: Automotive, Banking, Verzekeringen, IT en start-ups. Focus op strategie en propositie ontwikkeling, rol als adviseur, sparringpartner voor management, projectmanager en productowner. Verschillende projecten gedaan o.a.: Ontwikkelen strategie en propositie voor SaaS-dienstverlening in schade- en verzekeringsindustrie. Realisatie d.m.v. projectmanagement. Houdt van betrekken van de organisatie en beweegt zich gemakkelijk op alle lagen in de organisatie.

Amanda is jouw creatieve partner. Met passie, ambitie en betrokkenheid creëert en implementeert zij oplossingen op het gebied van (digital) marketing, (online) communicatie en middelen. Zij doet audits, analyseert, stelt plannen op, werkt aan de ontwikkeling van de middelen en coördineert de uitrol van de digitalisering en de MarCom-plannen. Zij werkt aan verbetering van de resultaten door o.a. de medewerker-/klantbehoeften en de organisatiedoelstellingen op elkaar af te stemmen, en om te zetten in effectieve oplossingen. Haar doel? Maximale tevredenheid realiseren en langdurige relaties creëren.

www.fiorini-bc.nl

Ervaren facilitator en onderzoekend ontwerper met diepgaande kennis van Design Thinking. Helpt teams in het zetten van snelle en efficiënte stappen om doelen en ambities waar te maken.

www.opscherp.com

Ervaren facilitator en coach, gespecialiseerd in het bovenhalen van het gezamenlijke verhaal van teams. Want vanuit ambitie en een gezamenlijke doel komen we verder.

www.opscherp.com

Nieuwsgierig naar wat we voor jou kunnen betekenen?